Woonwinkel Drenthe

Dé woonwinkel vlakbij Drenthe

Wilt u inspiratie opdoen voor meubels, accessoires, vloeren of raamdecoratie vlakbij Drenthe? Bij Hummel Wonen in Haulerwijk vindt u dé woonwinkel van Noord-Nederland. Bezoek onze woonwinkel en bewonder een uitgebreid assortiment meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe interieur bij Hummel Wonen, vlakbij Drenthe.

Op de grens van Drenthe

Woonwinkel Hummel Wonen is goed te bereiken vanuit Drenthe. Onze woonwinkel is centraal gelegen in Noord-Nederland en bevindt zich op de grens van Drenthe. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Hummel Wonen. Hummel Wonen is ook goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. De bus vanuit Drenthe stopt voor de deur van Hummel Wonen, halte Meester van Ekstraat.

Van trends tot een perfect interieur

Hummel Wonen in Haulerwijk is dé woonwinkel in de buurt van Drenthe. Onze showroom biedt 5500m² woonbeleving en geeft een perfect beeld van de huidige trends op het gebied van interieur. Wij tonen u in onze woonwinkel altijd de laatste collectie meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie. Ook vindt u bij Hummel Wonen de nieuwste innovaties voor uw interieur. Met ons interieuradvies op maat realiseren wij het interieur van uw droomhuis.

Ons uitgebreide assortiment meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie biedt vele mogelijkheden. Hummel Wonen heeft meubels voor uw woonkamer en uw eetkamer. Voor uw vloer vindt u bij ons laminaat, PVC-vloeren, parketvloeren, karpetten en tegels. Als raamdecoratie bieden we  dupligordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, shutters en vouwgordijnen. Voor iedere ruimte en toepassing heeft Hummel Wonen de perfecte oplossing. Samen met onze adviseurs inventariseren wij uw woonwensen en ontwerpen wij het interieur van uw dromen. Graag helpen wij u verder in het realiseren van uw nieuwe droomhuis.

Meubels configureren en interieuradvies

Hummel Wonen vlakbij Drenthe heeft meer dan 40 jaar ervaring als woonspecialist. Onze adviseurs kijken naar uw woning, ruimte en woonwensen. Deze nemen zij mee bij het ontwerpen van uw nieuwe Hummel interieur. Onze meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie worden volledig op maat gemaakt. Met onze grote assortiment configureerbare meubels vindt u bij ons altijd een meubel dat bij u past. Met ons interieuradvies kunnen we ook sfeervolle accessoires voor u samenstellen. Onze uitgebreide collectie vloeren en raamdecoratie wordt altijd op maat gemaakt voor uw woning.

Kunt u niet wachten om uw ideale meubel samen te stellen? Door gebruik te maken van de meubelplannner of zelf producten te configureren in onze webwinkel kunt u nu al aan de slag om uw nieuwe interieur te ontwerpen! Maak eenvoudig een keuze uit de beschikbare opties en krijg direct een indicatie van de bijbehorende prijs. Neem uw favoriete configuratie vooral mee naar onze woonwinkel. Onze adviseurs kunnen het door u gemaakte ontwerp vervolgens weer gebruiken om een deskundig interieuradvies op maat te geven.

Het interieuradvies van de adviseurs in onze woonwinkel is volledig vrijblijvend. U kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe interieur. Op onze inspiratiepagina’s kunt u alvast kennismaken met onze uitgebreide collectie meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie. Maakt u voor u een afspraak bij ons maakt alvast een moodboard met de stijlen naar uw hart, zo weet u zeker dat uw nieuwe Hummel interieur volledig naar uw wensen kan worden ontworpen.

U bent van harte welkom bij Hummel Wonen in Haulerwijk. De familie Hummel en al haar medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het realiseren van uw woonwensen. Met trots laten wij u zien waarom Hummel Wonen in Haulerwijk de Mooiste meubels, accessoires, vloeren en raamdecoratie van Drenthe heeft.