Woonkamer

De woonkamer is een plek waar het gezellig en sfeervol is. Na een lange dag werken is dit vaak dé plek om lekker tot rust te komen. Met de woonkamercollectie van Hummel Wonen kunt u uw woonkamer helemaal naar eigen smaak inrichten. De woonkamercollectie bestaat uit onder andere uit:

Eetkamer

Eten is iets wat we elke dag doen. Of het nu samen of alleen is, de eetkamer is vaak een centraal punt van uw woning en uw dagplanning. Een eetkamerstoel waar u goed in kunt zitten en een tafel waaraan u efficient kunt werken of lekker aan kunt eten zijn van groot belang. De eetkamercollectie bestaat uit:

(Relax)fauteuils

Heerlijk tot rust komen door aandacht te besteden aan uw lichaam. De fauteuils van Hummel Wonen zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. De relaxfauteuils bieden de perfecte ondersteuning van uw lichaam bij het ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van een relaxfauteuil. Een aantal voorbeelden:

5 jaar garantie op meubels

Bij Hummel Wonen kunt u bij de aanschaf van nieuwe meubels 5 jaar garantie afnemen. Deze garantie zorgt ervoor dat u 5 jaar lang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe zitmeubel. U bent 5 jaar lang verzekerd van de vlekken- en constructieservice. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, bieden wij een oplossing. Professionele servicemedewerkers bezoeken u aan huis en lossen het probleem zonder verdere kosten voor u op.