Dupligordijnen

Dupligordijnen

Perfect voor in uw klassieke inrichting: dupligordijnen. Wanneer u een dupligordijn optrekt, vouwt deze zich op bij de plooien. Deze raamdecoratie is vaak verkrijgbaar in top-down en bottom-upversie. Dit houdt in dat de bovenkant ook naar beneden kan zakken. Hiermee kunt u realiseren dat het gordijn in het midden van het raam hangt en dat het licht boven en onder het gordijn naar binnen komt.

Geluiddempende raamdecoratie

Terug naar de voordelen van een dupligordijn. Want behalve dat deze raamdecoratie zeer stijlvol is, heeft de honingraatstructuur ook wel degelijk nut. Door de twee lagen gordijnen met lucht ertussen heeft het gordijn een geluiddempende werking, erg handig als uw woonkamer hol klinkt.

Isolerende raamdecoratie

Dupligordijnen hebben daarnaast een zeer isolerende werking. Deze raamdecoratie is binnenzonwering die het goed koel houdt in huis. Daarnaast heeft tocht weinig kans langs deze raamdecoratie. In de winter houden deze gordijnen de warmte binnen, waardoor het aangenaam blijft in uw woning.

Dupligordijnen hebben een elegante stijl en passen prima in een strak of chique interieur. Heeft u een afwijkende vorm raam? Voor een plissé- of dupligordijn maakt dat niet uit. Met een dupligordijn creëert een eye-catcher in uw huis.

Precies ingemeten

Hummel Wonen maakt de dupligordijnen en komt precies meten wat je nodig hebt voor jouw standaard of afwijkend raam. Onze vakmensen maken de raamdecoratie precies passend, zodat er een stijlvol eindresultaat ontstaat.

Kom eens bij ons langs in Haulerwijk om te horen wat de mogelijkheden qua raamdecoratie voor jouw ramen zijn. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem, in een gesprek met jou kunnen we je een advies geven over wat er bij je stijl en inrichting past.

Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen