Dupligordijnen

Perfect voor in uw klassieke inrichting: dupligordijnen. Wanneer u een dupligordijn optrekt, vouwt deze zich op bij de plooien. Deze raamdecoratie is vaak verkrijgbaar in top-down en bottom-upversie. Dit houdt in dat de bovenkant ook naar beneden kan zakken. Hiermee kunt u realiseren dat het gordijn in het midden van het raam hangt en dat het licht boven en onder het gordijn naar binnen komt.

Gordijnen

Goede gordijnen houden het licht helemaal of grotendeels buiten, werken warmte-isolerend, geven privacy én zorgen voor een warme sfeer in huis. Hummel Wonen heeft een uitgebreid assortiment, waarin u vele verschillende soorten gordijnen vindt. Deze kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak en stijl. Zo hebben we effen gordijnen in trendkleuren of gordijnen in een leuk en hip dessin. Bij Hummel Wonen maken we gordijnen voor u op maat. Voor iedere situatie hebben we dus een gepaste oplossing.

In het Woonatelier Hummel inventariseren onze specialisten uw wensen voor uw woninginrichting. Met moodboards, persoonlijk advies en 3D-ontwerpen adviseren wij u over uw droominrichting.

Jaloezieën

De jaloezieën van Hummel Wonen zijn er in vele verschillende maten en soorten. In onze uitgebreide collectie jaloezieën is er voor elke smaak en ruimte een geschikte jaloezie te vinden. Denk hierbij aan roljaloezieën en horizontale jaloezieën van bijvoorbeeld hout of kunststof. Voor iedere ruimte en voor ieder budget heeft Hummel Wonen een passende oplossing. Kies voor warmte en sfeer met houten jaloezieën of kies voor PVC jaloezieën in de badkamer of keuken.

Plisségordijn

Plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Plisségordijnen kenmerken zich dan ook door de plooien in de stof. Ze hebben een soort harmonica-effect; u kunt ze strak opvouwen, maar ook helemaal uitvouwen. Wanneer u de plissé helemaal opvouwt, is deze erg klein en heeft u volledige lichtinval. Maar uiteraard kunt u de plissé ook helemaal uitvouwen, waardoor het hele raam wordt bedekt. De collectie plissegordijnen van Hummel Wonen is uitgebreid met enorm veel stofsoorten en kleuren.

In onze showroom in Haulerwijk kunt u onze uitgebreide collectie nog eens rustig bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte raamdecoratie voor in uw woning.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal in iedere situatie. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en in eigenlijk iedere ruimte van het huis toe te passen. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, en zowel doorschijnende als verduisterende rolgordijnen. Handig voor bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer. Ook vindt u bij Hummel Wonen de Mooiste duo rolgordijnen, waarmee u perfect de lichtinval kunt regelen. Er is dus altijd één die past bij uw smaak en interieur.

Shutters

Shutters is het Engelse woord voor luiken. Het zijn dan ook een soort luxe luiken, met verstelbare jaloezieën. Een echte eyecatcher in huis. Er zijn raamshutters, die voor het raam geplaatst worden, maar ook deurshutters of buitenshutters. In principe kunt u ze overal laten plaatsen: in de serre of zelfs een waterbestendige variant in de badkamer. Vooral voor grote raampartijen of tuindeuren is het een geschikte vorm van raamdecoratie. De luiken van de shutters schuift u gemakkelijk open. De jaloezieën in het midden kunt u ook afstellen. Zo creëert u precies die lichtval die u wilt.

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie die zorgt voor een warme en romantische sfeer? Kiest u dan voor de vouwgordijnen van Hummel Wonen. Vouwgordijnen kleden uw ruimte warm aan. Doordat we bij de vouwgordijnen van Hummel Wonen gebruik maken van luxe stoffen, hebben onze vouwgordijnen een elegante uitstraling. Zoals de naam al aangeeft, worden vouwgordijnen bij het omhooghalen opgevouwen in plaats van opgerold. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere soorten raamdecoratie.