PVC Vloeren

PVC Vloeren

PVC is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. De PVC-vloeren van Hummel Wonen minimaliseren contactgeluiden en zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn PVC-vloeren zeer hygiënisch, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De PVC-vloeren van Hummel Wonen zijn gemakkelijk zelf te leggen. De monteurs van Hummel Wonen nemen dit echter ook graag voor u uit handen. De PVC-vloeren van Hummel Wonen hebben de mooiste en diverse prints en een voelbare structuur, zodat het PVC-laminaat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Waar zijn PVC-vloeren van gemaakt?

PVC vloeren, ofwel PVC laminaat is sterk in opkomst. Dit type vloeren wordt ook wel vinyl laminaat of kunststof laminaat genoemd. Sinds PVC-vloeren nauwelijks meer van echt hout en steen te onderscheiden zijn kiezen consumenten steeds vaker voor een PVC-vloer. Ze worden in het hele huis gebruikt, bijvoorbeeld als badkamer vloer, keukenvloer of woonkamer vloer. Dat komt omdat PVC-vloeren ten opzichte van vloertypen zoals hout, laminaat en vloerzeil een aantal voordelen hebben. Zo zijn PVC-vloeren vochtbestendig, geluiddempend, gemakkelijk in onderhoud, geschikt voor vloerverwarming en erg gemakkelijk zelf te leggen.

Gebruik onze PVC Vloerenplanner om de perfecte PVC Vloer te kiezen voor in uw interieur. Kies de paskamer die het beste overeenkomt met uw woning en probeer de diverse vloeren.
Naast dat u online nieuwe inspiratie voor nieuwe PVC-vloer kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.
Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen