Laminaat

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Bij Hummel Wonen vindt u verschillende stijlen laminaat: van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Laminaat heeft een houtlook en is nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Welke variant laminaat u ook kiest, dankzij het kliksysteem legt u probleemloos en snel uw eigen laminaatvloer. De monteurs van Hummel Wonen leggen het laminaat echter ook graag voor u op professionele wijze aan.

PVC

PVC is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. De PVC-vloeren van Hummel Wonen minimaliseren contactgeluiden en zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn PVC-vloeren zeer hygiënisch, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De PVC-vloeren van Hummel Wonen zijn gemakkelijk zelf te leggen. De monteurs van Hummel Wonen nemen dit echter ook graag voor u uit handen. De PVC-vloeren van Hummel Wonen hebben de mooiste en diverse prints en een voelbare structuur, zodat het PVC-laminaat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.
In het Woonatelier Hummel inventariseren onze specialisten uw wensen voor uw woninginrichting. Met moodboards, persoonlijk advies en 3D-ontwerpen adviseren wij u over uw droominrichting.

Karpetten

Breng sfeer en warmte in een ruimte met een vloerkleed of karpet. De karpetten in de collectie van Hummel Wonen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u iedere ruimte voorzien van een gezellige en warme sfeer. Leg bijvoorbeeld een vloerkleed in uw zithoek voor een knusse en gezellige uitstraling. Onze karpetten hebben een luxe en zachte uitstraling en zijn zeer slijtvast. De kleden hebben een subtiele glans en hebben een ruwe anti-slip onderzijde waardoor ze stevig op ieder oppervlak geplaatst kunnen worden.

Tegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. In Haulerwijk is Hummel als eerste begonnen met de verkoop van tegel- en steenstrips. De liefde en passie voor mooie tegels is dan ook diep geworteld. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede relaties opgebouwd met leveranciers uit de hele wereld. Door zelf onze tegels te importeren kunnen wij u de Mooiste tegels voor de Mooiste prijzen bieden.
In onze showroom in Haulerwijk kunt u onze uitgebreide collectie nog eens rustig bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte vloer voor in uw woning.