Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal in iedere situatie. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en in eigenlijk iedere ruimte van het huis toe te passen. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, en zowel doorschijnende als verduisterende rolgordijnen. Handig voor bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer. Ook vindt u bij Hummel Wonen de Mooiste duo rolgordijnen, waarmee u perfect de lichtinval kunt regelen. Er is dus altijd één die past bij uw smaak en interieur.

Het kiezen van een geschikt rolgordijn

Hummel Wonen heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als u een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee houdt u het zonlicht tegen en kunt u beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat uw slaapkamer minder snel warm wordt.

Zoekt u een rolgordijn voor in de woonkamer, dan is een lichtdoorlatend of duo rolgordijn meer geschikt. Hiermee creëert u privacy en kunnen mensen van buiten minder goed naar binnen kijken, maar komt er toch nog licht binnen. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van het juiste rolgordijn.

Naast dat u online nieuwe inspiratie voor nieuwe rolgordijnen kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.
Met onze inspiratiepagina's hopen wij u een beeld te kunnen geven van onze uitgebreide collectie. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe interieur met ons interieuradvies op maat.
Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen