(Relax)fauteuils

Fauteuils

Heerlijk tot rust komen door aandacht te besteden aan uw lichaam. De fauteuils van Hummel Wonen zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. De relaxfauteuils bieden de perfecte ondersteuning van uw lichaam bij het ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van een relaxfauteuil. Een aantal voorbeelden zijn: elektrisch verstelbare fautueils, sta-op functie en ingebouwde accu.

Relaxfauteuils

Hummel Wonen heeft een grote collectie relaxfauteuils. De relaxfauteuils van Hummel Wonen zijn volledig naar uw wensen te configureren. Of u nu stof, leer of een combinatie van beide wilt, alles is mogelijk. Niet alleen de bekleding van de relaxfauteuils van Hummel Wonen is configureerbaar, ook de diverse relaxfuncties zijn volledig aanpasbaar. Gaat u voor een handmatig of elektrisch verstelbare relaxfautuil? Bij elektrisch verstelbare relaxfauteuils van Hummel Wonen kunt u ook nog kiezen voor één of meerdere motoren zodat u delen van de relaxfauteuil tegelijkertijd of individueel van elkaar kunt verstellen. Is er geen stroom aanwezig op de plek waar u de relaxfautuil wilt gebruiken? Geen probleem. De relaxfauteuils van Hummel Wonen kunnen worden voorzien van elektrische accu’s zodat de relaxfuncties overal kunnen worden gebruikt.

Samen met u zoek ik graag naar de relaxfautuil die bij u past. Doordat de relaxfauteuils configureerbaar zijn, stellen wij de perfecte fauteuil voor u samen.
Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen