Interieuradvies

Professioneel advies over uw woninginrichting

Interieuradvies

Creëer uw eigen stijl

Wilt u uw interieur veranderen maar weet u niet hoe? Onze ervaren adviseurs en stylisten helpen u graag bij het geven van professioneel interieuradvies. Eén van onze stylisten komt u thuis bezoeken, inventariseert de te stylen ruimte en uw woonwensen. Samen met u gaat onze stylist aan de slag en geeft vervolgens een persoonlijk interieuradvies.

U zult versteld staan wat voor enorm effect een verandering van uw interieur kan hebben. Doordat we het interieuradvies bij u thuis geven, kunnen we gericht adviseren over onderdelen waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

Hummel Interieuradvies

Duur

1, 5 uur

Kosten

€ 150,-
Inclusief materialen, reiskosten en Hummel Wonen retourbon.

Gratis €150,- retour

Bij aankoop van een een persoonlijk interieuradvies aan huis, ontvangt u een gratis retourbon t.w.v. €150,- korting op een aankoop bij Hummel Wonen. U kunt de retourbon besteden bij een aankoop vanaf €950,-.

Gratis interieuradvies

Quickscan in de winkel

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning of kamer? Onze adviseurs helpen u graag met interieuradvies in de winkel. Samen met u maken wij een quickscan op basis van uw woonwensen, woonstijl en eventuele plattegrond. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Daarnaast kunnen wij, indien u dit wenst, samen met u door de winkel lopen en zoeken naar de perfecte meubels en/of woonaccessoires voor bij u thuis. Bij Hummel Wonen kunnen wij u ook helpen met het uitzoeken van een nieuwe vloer of raamdecoratie.

Onze woonadviseurs helpen u graag.

Online woonadvies

Advies zoals u dat van ons gewend bent

Wanneer de winkels van Hummel in Haulerwijk en Assen van overheidswege niet geopend zijn of u liever niet fysiek langs wilt komen, kunt u zich alsnog laten inspireren via onze inspiratiepagina’s en magazines en gebruik maken van Hummel’s online woonadvies.
Wij hebben een uitgebreid assortiment meubels, raamdecoratie en vloeren. Ontdekt u onze volledige collectie op onze inspiratiepagina's.