Meubels

Hummel Wonen heeft een grote collectie meubels. U kunt voor uw complete woninginrichting terecht bij de collectie meubels van Hummel Wonen. Van banken, dressoirs, (relax)fauteuils, kasten, (salon)tafels en tv meubels voor uw woonkamer tot tafels, stoelen, banken en barkrukken voor uw eetkamer. De collectie biedt droommeubels voor iedere smaak en iedere ruimte.

Accessoires

Uw keuken, badkamer, woonkamer of ander vertrek van uw huis is pas echt af als deze naar uw smaak is ingericht. Onze stylisten zijn zeer ervaren in het inrichten van uw woning met de accessoires van Hummel Wonen. Het assortiment wordt meerdere keren per jaar vernieuwd, zodat u uw woning voor elk seizoen kunt stylen.

Een greep uit onze accessoirecollectie

199,95
Sale!
142,80
199,00
44,95

Vloeren

De vloeren van Hummel Wonen staan bekend om haar kwaliteit en veelzijdigheid. Voor iedere ruimte en elke toepassing is er een geschikte vloer. Het vloerenassoritment bestaat uit:

Raamdecoratie

Uit onze uitgebreide collectie raamdecoratie moet u vast met één van onze adviseurs iets naar uw wens en smaak kunnen vinden. Het assoritment van Hummel Wonen bestaat onder ander uit:

Wij gebruiken graag onze kennis en ervaring om u te adviseren over uw nieuwe woninginrichting.