Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Plisségordijnen kenmerken zich dan ook door de plooien in de stof. Ze hebben een soort harmonica-effect; u kunt ze strak opvouwen, maar ook helemaal uitvouwen. Wanneer u de plissé helemaal opvouwt, is deze erg klein en heeft u volledige lichtinval. Maar uiteraard kunt u de plissé ook helemaal uitvouwen, waardoor het hele raam wordt bedekt. De collectie plissegordijnen van Hummel Wonen is uitgebreid met enorm veel stofsoorten en kleuren.

Plisségordijn van Hummel Wonen

U kunt kiezen voor een enkele of dubbele stof. Een plisségordijn met een dubbele stoflaag wordt een honingraat plisségordijn genoemd. Bij een plisségordijn met een enkele stof ziet u de bedieningskoorden door de koordgaatjes heen lopen. Bij een honingraat plisségordijn zijn de koorden verwerkt in het midden van de stof, waardoor ze niet zichtbaar zijn.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende stoftransparanties: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Alleen honingraat plisségordijnen zijn leverbaar met 100 procent verduisterende stoffen. Deze stoffen zijn erg geschikt voor toepassing in de slaapkamer.

Plisségordijn op maat

Kiest u voor een plisségordijn op maat? Dan kiest u voor absolute topkwaliteit en de perfecte pasvorm. Onze op maat gemaakte producten worden volledig, van begin tot eind voor u op maat gemaakt. U kunt onze plissés op maat zelf samenstellen. U bepaalt o.a. zelf de stof, stofkleur, systeemkleur en het type systeem. Op deze manier stelt u een uniek plisségordijn samen dat perfect past bij uw interieur.
Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen