NL Woont meubels

NLwoont meubels voor in uw interieur

Zoekt u nieuwe meubels of woonaccessoires voor in uw interieur? NL Woont geeft u een ruime keuze aan meubelen. De wooncollectie van NLWoont bevat banken, stoelen, tafels, dressoirs, relaxfauteuils en nog veel meer. Laat u inspireren in de verschillende stijlstudio’s van Hummel vol wooninspiratie. Met NLWoont kiest u voor kwaliteit voor een goede prijs.

Fris en eigentijds wonen

Elk interieur is uniek en laat de smaak van de bewoners in de woning naar voren komen. De collectie van NL Woont is zo gemaakt dat er voor iedereen geschikte meubels en woonaccessoires zijn te vinden. Elke woonstijl is vertegenwoordigd. Kiest u voor modern, strak, tijdloos of industrieel? Met de meubelen van NL woont is er altijd een item dat past in uw interieur. De meeste meubelen kunt u ook nog eens helemaal naar wens samenstellen zodat het helemaal bij uw woonwensen past.

De relaxfauteuils van NL Woont

Bij een fauteuil of relaxfauteuil is het belangrijk dat u hierop comfortabel kunt zitten. In de collectie van NL Woont zijn er verschillende maten beschikbaar. Op deze manier is er altijd een relaxfauteuil die voor uw comfortabel zit. De meeste relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in zowel leer als stof. Daarnaast kunt u uit verschillende kleuren kiezen zodat de fauteuil of relaxfauteuil perfect aansluit bij uw woonwensen. Wilt u graag een verstelbare relaxfauteuil? NL Woont heeft ook diverse mogelijkheden om uw relaxfauteuil elektrisch of met de hand te verstellen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met de zoektocht naar uw nieuwe relaxfauteuil.

Maak uw interieur af met woonaccessoires

Maak uw interieur persoonlijk door het gebruik van woonaccessoires. Kies voor passende wanddecoratie of een uniek schilderij voor aan de muur. Sierkussens, decoratie en vloerkleden zorgen ook voor warmte en gezelligheid. In onze showroom hebben wij vele woonaccessoires van NL Woont en andere merken die sfeer geven aan uw woonkamer, keuken of eethoek.

Advies voor uw interieur

Weet u niet helemaal hoe uw woning ingericht moet worden, of wilt u in uw huis een nieuwe sfeer creëren? Dan helpen onze interieurstylisten u graag. Doordat de vele meubels uit de collectie van NLWoont in verschillende vormen en materialen gemaakt kunnen worden kunnen wij uw woonwensen helemaal tot hun recht laten komen. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden in opstellingen, materialen en kleuren zien. Aan de hand van uw woonwensen creëren wij samen met u uw droominterieur.

De Mooiste Woonwinkel van het Noorden

De meubelen van NL Woont kunt u samen met andere merken als Feelings en Interliving Meubelen ontdekken in de showroom bij Hummel Wonen in Haulerwijk. Door de centrale ligging is Hummel Wonen goed bereikbaar vanuit de regio. Groningen, Drachten en Assen liggen op maar 30 minuten rijden. Bij ons kunt u gratis parkeren en heeft u alles voor in uw huis onder één dak. Zo heeft Hummel naast een woonafdeling ook keukens en badkamers. Als mooiste woonbeleving van het noorden hebben wij altijd volop inspiratie volgens de laatste interieurtrends.