Jaloezieën

Jaloezieën

De jaloezieën van Hummel Wonen zijn er in vele verschillende maten en soorten. In onze uitgebreide collectie jaloezieën is er voor elke smaak en ruimte een geschikte jaloezie te vinden. Denk hierbij aan roljaloezieën en horizontale jaloezieën van bijvoorbeeld hout of kunststof. Voor iedere ruimte en voor ieder budget heeft Hummel Wonen een passende oplossing. Kies voor warmte en sfeer met houten jaloezieën of kies voor PVC jaloezieën in de badkamer of keuken.

Jaloezieën van Hummel Wonen

Met jaloezieën kunt u heel gemakkelijk spelen met licht. Met de stand van de lamellen bepaalt u zelf de mate van lichtinval. Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval. U kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Zo creëert u in een handomdraai optimale privacy. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. In het aanbod van Hummel Wonen vindt u niet alleen vele verschillende soorten en standaard maten jaloezieën, maar kunt u de raamdecoratie van uw keuze ook op maat laten maken. Zo weet u zeker dat de jaloezieën perfect passen!

Naast dat u online nieuwe inspiratie voor nieuwe jaloezieën kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.
Ontdek onze wooncollectie
Woonkamer
Banken
Eetkamer
Stoelen
Fauteuils
Relaxfauteuils
Kussens
Hockers
Krukjes
Verlichting
Karpetten
Laminaat
PVC
Tegels
Gordijnen
Jaloezieën
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen