Nova Kastenplanner

Ontwerp zelf uw City Line kast op maat

Nova Kastenplanner niet beschikbaar

De Nova Kastenplanner is helaas niet beschikbaar op een mobiele telefoon. Probeert u het eens op uw desktop of tablet.

Wilt u liever dat één van onze adviseurs vrijblijvend een nieuw ontwerp voor uw woninginrichting maakt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Ontdek ook de Hummel Interieurplanner

Met de Hummel Interieurplanner kunt u een moodboard maken van uw droominrichting. Teken de ruimtes welke u wilt inrichten en plaats uw deuren en ramen. Kies vervolgens de vloer naar uw wens en de wand- en raamdecoratie naar uw eigen stijl. Na het tekenen van de ruimte kunt u beginnen met inrichten. Kies de bank, de relaxfauteuil en de woonaccessoires die passen bij uw droominrichting.

Ontdek ook de Adatto Meubelplanner

ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D-online configurator ontwikkeld die u desgewenst vanuit tientallen inspiratievoorbeelden op weg helpt bij het creëren van uw droomkast.

Ontdek ook de PVC Vloerenplanner

Met de PVC Vloerenplanner kunt u de PVC vloer kiezen die perfect past bij uw interieur. Maak een keuze uit één van de paskamers, kies de PVC Vloer naar uw wensen en verf zonodig de wanden. Maak de paskamer zodat deze vergelijkbaar is met uw woning en probeer verschillende vloeren.