Meubelplanner

Ontwerp uw droominrichting of maatwerkkast

Interieurplanner

Met de Hummel Interieurplanner kunt u een moodboard maken van uw droominrichting. Teken de ruimtes welke u wilt inrichten en plaats uw deuren en ramen. Na het tekenen van de ruimte kunt u beginnen met inrichten. Kies de bank, de relaxfauteuil en de woonaccessoires die passen bij uw droominrichting.

Adatto Meubelplanner

ADATTO is een modulair kastenconcept, waarbij u uw eigen kast geheel naar uw wensen laat maken. Hiervoor werd speciaal een handige, intuïtieve 3D-online configurator ontwikkeld die u desgewenst vanuit tientallen inspiratievoorbeelden op weg helpt bij het creëren van uw droomkast.

PVC Vloerenplanner

Met de PVC Vloerenplanner kunt u de PVC vloer kiezen die perfect past bij uw interieur. Maak een keuze uit één van de paskamers, kies de PVC Vloer naar uw wensen en verf zonodig de wanden. Maak de paskamer zodat deze vergelijkbaar is met uw woning en probeer verschillende vloeren.

Nova Kastenplanner

Stel zelf uw kast samen met de City Line configurator. Kies uit verschillende houtkleren voor de romp en het front en combineer dit met uw favoriete greep en poot. U kunt direct zien hoe uw droomkast eruit komt te zien.